معرفی کالاهای دیجیتال

معرفی کالاهای دیجیتال

بررسی و انتخاب کالای دیجیتال
معرفی کالاهای دیجیتال

معرفی کالاهای دیجیتال

بررسی و انتخاب کالای دیجیتال

LG G3 Beat

LG G3 Beat


 

 

LG G3 Beat

گوشی موبایل ال‌جی مدل G3



معرفی اجمالی محصول

LG G3 Beat

انتخاب یک گوشی میان‌رده مناسب، همیشه یکی از مشکل‌ترین انتخاب‌ها در خرید گوشی‌همراه است. گوشی‌های میان رده معمولا نسخه‌ای تضعیف شده از پرچم‌داران شرکت های گوشی سازی هستند. گوشی «ال‌جی جی3 بیت» (LG G3 Beat) یکی از این میان‌رده‌های تقریبا موفق در بازار است. درون این میان‌رده‌ی خوش ساخت کره ای، پردازنده‌ی چهار هسته ای کورتکس A7قرار گرفته که می‌تواند حداکثر تا 1.2 گیگاهرتز دستورات را پردازش نماید. این پردازنده همراه با یک گیگابایت حافظه‌ی رم بر روی تراشه‌ی اسنپ‌دراگون 400 ساخت شرکت کوالکام قرار گرفته تا سخت افزاری بسیار مشابه با G2 مینی داشته باشد. صفحه نمایش این گوشی نسبت به G3، در حدود نیم اینچ کوچک‌تر شده و دقت پایین‌تر از HD را به همراه دارد. خوشبختانه G3 بیت همانند G3 حاشیه‌ی نمایشگر بسیار کمی دارد که سبب جذابیت بیشتر آن شده. از آن مهم‌تر؛ ظاهر و کیفیت ساخت G3 بیت است که هیچ تفاوتی با G3 نمی‌کند و این گوشی کاملا حس یک پرچم‌دار را به کاربران منتقل می‌کند. این میان رده دارای یک دوربین 8 مگاپیکسلی همراه با فلاش LED و فوکوس خودکار همراه با لیزر در پشت و یک دوربین 1.3 مگاپیکسلی در جلو است که دوربین اصلی آن قادر خواهد بود با کیفیت FullHD فیلم برداری کند. دست آخر ال‌جی برای این میان رده‌ی 5.0 اینچی خود، از یک باتری لیتیوم یونی با ظرفیت 2540 میلی آمپر ساعت استفاده نموده. در مجموع باید بگوییم که هر دو گوشی معرفی شده ال‌جی تا به کنون، یعنی G3 بیت و G3 کاملا دوست داشتنی و جذاب بوده‌اند و قابلیت‌های خوب و فراوانی را به همراه دارند.


مشخصات فنی    LG G3 Beat

مشخصات کلی

تعداد سیم کارت

دو سیم کارته

قطع سیم کارت

سایز میکرو (12 × 15 میلی‌متر)

ابعاد

10.3 × 69.6 × 137.7 میلی‌متر

وزن

134 گرم

ساختار بدنه

پلاستیک

پردازنده

تراشه

Qualcomm Snapdragon 400 Chipset

پردازنده ‌ی مرکزی

Octa-core Cortex-A7 CPU

نوع پردازنده

32 بیت

فرکانس پردازنده ‌ی مرکزی

1.2 گیگاهرتز

پردازنده ‌ی گرافیکی

Adreno 305

حافظه

حافظه داخلی

8 گیگابایت

مقدار  RAM

1 گیگابایت

پشتیبانی از کارت حافظه جانبی

microSD

قابلیت نصب کارت حافظه

دارد

حداکثر ظرفیت کارت حافظه

64 گیگابایت

صفحه نمایش

صفحه نمایش رنگی

دارد

صفحه نمایش لمسی

دارد

نوع

LCD

فن‌آوری

IPS

اندازه

5 اینچ

رزولوشن

1280 × 720 | HD

تراکم پیکسلی

294 پیکسل بر هر اینچ

تعداد رنگ

16 میلیون رنگ

محافظت

Corning Gorilla Glass 3

سایر قابلیت‌ها

قابلیت دریافت تا 5 لمس همزمان

ارتباطات

شبکه های ارتباطی

3G , 2G

شبکه 2G

GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

هر دو سیم کارت

شبکه 3G

HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100

توضیحات 3G

HSPA با سرعت دانلود 42.2 مگابیت بر ثانیه و آپلود 5.76 مگابیت بر ثانیه

فن‌آوری‌های ارتباطی

EDGE , GPRS , Wi-Fi , بلوتوث , رادیو

Wi-Fi

Wi-Fi 802.11 b/g/n

Hotspot

بلوتوث

نسخه‌ 4

 A2DP , LE, apt-X

فن‌آوری مکان‌یابی

A- GPS , GLONASS

درگاه ارتباطی

microUSB v2.0

دوربین

دوربین

دارد

رزولوشن عکس

8 مگاپیکسل

فوکوس اتوماتیک

دارد

فلش

LED

فیلمبرداری

رزولوشن 1080 × 1920 و سرعت 30 فریم بر ثانیه (1080p@30FPS)

سایر قابلیت‌های دوربین

قابلیت ثبت موقعیت جغرافیایی عکس‌ها و فیلم‌ها (Geo-Tagging)

قابلیت فوکوس با اشاره روی سوژه (Touch Focus )

قابلیت تشخیص چهره ( Face Detection )قابلیت عکاسی HDR

دوربین سلفی

دارای سنسور با رزولوشن 1.3 مگاپیکسل

صدا

جک 3.5 میلی‌متری صدا

دارد

بلندگو

دارد

امکانات نرم افزاری

سیستم عامل

Android

نسخه سیستم عامل

4.4 KitKat

پشتیبانی از زبان فارسی

دارد

منوی فارسی

دارد

قابلیت‌های نرم‌افزاری

MMS , ایمیل , مرورگر HTML5 , قابلیت نمایش اسناد مایکروسافت آفیس , قابلیت نمایش فایل‌های متنی PDF , قابلیت استفاده از سرویس شبکه‌های اجتماعی , برنامه ویرایش عکس , سرویس‌های گوگل شامل Google Search, Google Maps, Gmail و YouTube

دفترچه تلفن

با امکان افزودن مخاطب به تعداد بی‌نهایت

موسیقی

MP3 , +eAAC , WAV , Flac

ویدیو

MP4 , H.264

ضبط صدا

دارد

سایر مشخصات

حسگر ها

قطب‌نما (Compass) , شتاب‌سنج ( Accelerometer ) , مجاورت ( Proximity Sensor )

باتری قابل تعویض

دارد

مشخصات باتری

باتری از نوع لیتیوم-یون با ظرفیت 2540 میلی‌آمپر ساعت

میزان شارژ آماده به کار

---

میزان شارژ مکالمه

---

سایر قابلیت‌ها

قابلیت حذف صدا‌های مزاحم هنگام مکالمه با استفاده از میکروفون دوم (Active Noise Cancellation With Dedicated Mic)

اقلام همراه گوشی

باتری , دفترچه‌ راهنما , کابل USB , شارژر

www.mtlc.blogsky.com

 

 

 



 

 

نقد و بررسی تخصصی

LG G3 Beat



ششم خرداد 93 بود، که دومین سازنده‌ی کره‌ای تلفن همراه،‌ در مراسمی اختصاصی، از ابر گوشی جدید خود به نام G3 رونمایی به عمل آورد. زمان زیادی از معرفی و فروش G3 در جهان نگذشت که ال‌جی از نسخه‌ی Beat این پرچم‌دار، رونمایی به عمل آورد. گفتنی است که این گوشی ال‌جی با دو نام مختلف G3 Beat و G3 S در نقاط مختلف جهان شناخته می‌شود. به واقع ال‌جی امید دارد با لقب بزرگ G3 که برای این گوشی در نظر گرفته، کاری کند تا G3 Beat هم مانند پدر بزرگ‌تر خود مانند ماه تابان بدرخشد. اما به هیچ عنوان G3 Beat عملکردی مشابه با G3 ندارد و هرگز نمی‌توان انتظار عملکرد عالی و بودن نقص؛ همانند یک پرچم‌دار را از این گوشی داشت، چرا که این اسمارت فون در رسته‌ی گوشی‌های میان رده قرار دارد. 



طراحی و ساخت

ال‌جی G3 Beat دارای ابعادی به طول 137.7 و عرض 69.6 میلی متر می‌باشد. همچنین این گوشی ضخامتی به طول 10.3 میلی متر دارد. گفتنی است که این گوشی در قسمت‌های مختلف، ضخامت‌های گوناگونی دارد که در بیشترین حالت، ضخامت این میان رده به 10.3 میلی متر می‌رسد که مربوط به مرکز آن می‌باشد. به عبارت دیگر؛ مرکز G3 Beat دارای بیشترین ضخامت و کناره های آن دارای کمترین ضخامت می‌باشد.

طراحی و کیفیت ساخت گوشی G3 Beat کاملا شبیه نسخه‌ی بزرگ‌تر خود، یعنی G3 می‌باشد. قاب پشتی این گوشی همانند G3 از پلاستیک ساخته شده و به خاطر ظاهر برس خورده‌ی آن، بسیار شبیه به فلز می‌باشد. این قاب دارای انحنای بسیار ملایمی از چپ به راست است که سبب می‌شود تا به راحتی در دستان کاربر بنشیند و حس ارگونومیک خوبی را به کاربر منقل نماید.



جذب اثر انگشت بر روی این قاب، دقیقا مشابه G3، بسیار کم بوده و کاربران مشکلی از این بابت نخواهند داشت. همچنین این قاب از وزن کمی برخوردار بوده تا سبب اضافه وزن بیشتر دستگاه نشود. اگر قاب این گوشی را از بدنه دستگاه جدا نمایید و کمی با آن کار کنید، متوجه خواهید شد که از استحکام خوبی برخوردار بوده و به این زودی‌ها شکسته نخواهد شد. محل قرار گیری کلیدها و دوربین این گوشی، دقیقا مشابه G3 می‌باشد. در بالای این قاب، یک دوربین 8 مگاپیکسلی دیده می‌شود. چسبیده به لنز دوربین و در پایین آن، کلیدهای کم و زیاد کردن صدا و پاور وجود دارد. در سمت راست لنز دوربین این گوشی، فلاش LED و در سمت چپ آن، فوکوس لیزری قرار گرفته. کمی پایین‌تر نیز برند و نشان ال‌جی بر روی این قاب حک شده است. در نهایت در گوشه‌ی سمت چپ این قاب، اسپیکر این گوشی حضور دارد.



اگر به یاد داشته باشید، اسپیکرهای G2 mini در لبه‌ی پایینی حضور داشت که در مکان بسیار مناسبی قرار گرفته شده بود. حال با تغییر مکان اسپیکر این گوشی به قاب پشتی، به نظر می‌رسد که محل قرارگیری این اسپیکر یک پسرفت برای G3 Beat به حساب می‌آید.

طبیعی است که با قرارگیری دکمه های پاور و تغییر صدا بر روی قاب پشتی، دیگر هیچ دکمه و شیاری در لبه های چپ و راست G3 Beat به چشم نخورد. شاید بتوان گوشی‌های هوشمند ال‌جی را جزو معدود اسمارت فون های دنیا دانست که بر روی لبه های چپ و راست آن، هیچ دکمه و شیاری وجود ندارد. 

لبه‌ی بالایی این میان رده میزبان میکروفون ثانویه و فرستنده‌ی IR می‌باشد. در طرف مقابل نیز جک استاندارد 3.5 میلی متری، پورت microUSB و میکروفون اصلی این گوشی به چشم می‌خورد.



صفحه نمایش

اندازه نمایشگر ال‌جی G3 Beat نسبت به G2 mini بزرگ‌تر و کیفیت آن هم بهبود یافته است. ابعاد نمایشگر G3 Beat به 5.0 اینچ رسیده تا نسبت به همتای سال گذشته‌ی خود، 0.3 اینچ بزرگ‌تر شده باشد. همچنین دقت این صفحه نمایش به کیفیت HD معادل با 720 در 1280 پیکسل رسیده تا به مقام برترین کیفیت نمایشگر، در بین گوشی‌های میان نائل شده باشد. گفتنی است که با اندازه ای که صفحه نمایش این اسمارت فون به خدمت دارد، کاربران به راحتی می‌توانند لقب فبلت را به این میان رده‌ی ال‌جی بدهند. همان طور که می‌دانید، استفاده‌ی گوشی‌های 5 اینچی و بزرگ‌تر از آن، با یک دست، کاری دشوار خواهد بود و کاربران برای سهولت در استفاده‌ی این گوشی، مجبور خواهند بود تا با هر دو دست خود با این گوشی کار کنند. کیفیت نمایشگر این گوشی خوب و قابل بوده و خوشبختانه مشکل Sharpness زیاد که در G3 وجود داشت، در این گوشی به چشم نمی‌خورد. زاویه‌ی دید این صفحه نمایش نیز وسیع بوده و در نتیجه سبب شده تا در طول بازی هایی که نیاز به تماشای نمایشگر در زوایای مختلف وجود دارد، به مشکل خاصی برنخورید. نکته‌ی جالب دیگری که به طور تجربی در مورد نمایشگر این گوشی متوجه شدیم، حداقل میزان روشنایی آن بود. در واقع، زمانی که در حال کار با گوشی در تاریکی مطلق بودیم، متوجه این قضیه شدیم که نور نمایشگر آن هیچ آسیبی به چشمانمان نمی‌رساند. بنابراین به راحتی می‌توانید در محیط‌های بسیار تاریک و کم نور، به کار با این گوشی بپردازید. به لطف پنل IPS استفاده شده و روشنایی بالای نمایشگر این گوشی، انعکاس نور از این صفحه پایین بوده و متون در زیر تابش نور آفتاب خوانا و قابل تشخیص هستند. در نهایت به عنوان نکته‌ی پایانی در مورد نمایشگر این گوشی باید متذکر شویم که همان اختلاف اندازه ای که بین نمایشگرهای دو گوشی G2 و G2 mini وجود داشت، در بین دو گوشی G3 و G3 Beat هم به چشم می‌خورد. اگر به یاد داشته باشید پرچم‌دار سال گذشته‌ی ال‌جی یعنی G2 با G2 mini تنها 0.5 اینچ اختلاف داشتند و ال‌جی خواسته بار دیگر، این اختلاف اندازه را بین نسخه های بعد این دو گوشی یعنی G3 و G3 Beat حفظ نماید.



سخت افزار و باتری

به جرات می‌توان گفت که سخت افزار این میان رده‌ی ال‌جی نسبت به G2 mini هیچ تغییری نکرده است. همان چیپ Snapdragon 400، پردازنده‌ی چهار هسته ای Cortex A7 با سرعت 1.2 گیگاهرتز، پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 305 که سابقا در G2 mini وجود داشت، دقیقا و بدون هیچ تغییری در G3 Beat آورده شده. شاید دانستن این موضوع که سخت افزار G3 Beat نسبت به G2 mini دست‌خوش هیچ تغییر و بهبودی نشده، کمی کاربران را دلسرد نماید، اما باید این حقیقت را بیان کرد و پذیرفت که این مجموعه‌ی سخت افزاری آن قدر عملکرد خوب و روانی داشته که ال‌جی را مجاب نماید تا یک بار دیگر، از همین چیپ و به طور کلی از این سخت افزار در G3 Beat استفاده نماید. به واقع به علت استفاده‌ی زیاد چیپ Snapdragon 400 و پردازنده‌ی Cortex A7 در گوشی‌های میان رده‌ی مختلف و البته ممتاز، می‌توان لقب برترین چیپ و پردازنده میان رده را به این چیپ ست و این پردازشگر اختصاص داد. جالب است بدانید که شباهت بسیار زیاد این گوشی با G2 mini در همین جا ختم نمی‌شود. G3 Beat دارای همان مقدار حافظه‌ی رمی است که در G2 mini به کار برده شده بود. (یک گیگابایت حافظه‌ی رم)

همچنین این گوشی دارای 8 گیگابایت حافظه‌ی داخلی است که این مورد هم کاملا مشابه با G2 mini است. گفتنی است که از این مقدار حافظه‌ی داخلی، تقریبا نیمی از آن در دسترس کاربر می‌باشد و مابقی آن توسط برنامه های سیستم عامل اشغال شده است.اما از معدود تفاوت‌هایی که بین این دو میان وجود دارد، می‌توان به میزان حافظه‌ی قابل ارتقا توسط کارت حافظه‌ی جانبی microSD اشاره نمود. بر خلاف G2 mini که کاربران می‌توانستند تا 32 گیگابایت حافظه‌ی آن را به وسیله‌ی کارت حافظه‌ی microSD افزایش دهند، در G3 Beat کاربران قادر خواهند بود 32 گیگابایت بیشتر، یعنی تا 64 گیگابایت این حافظه را ارتقا نمایند.



ال‌جی G3 Beat در بنچ مارک AnTuTu نمره‌ی قابل قبول 17263 را کسب نمود که این خود مهر تاییدی دیگری بر عملکرد خوب این میان رده دارد. بر طبق این تست، این گوشی قادر خواهد بود تا به طور کلی، اکثر بازی‌های موجود در گوگل پلی را اجرا نماید. همچنین این تست، حافظه‌ی رم G3 Beat را قابل قبول ارزیابی نمود و اجرای بازی‌ها و برنامه های با گرافیک 2D در این گوشی را خوب و با گرافیک 3D را عالی تخمین می‌زند. در مجموع پردازنده‌ی قدرتمند این گوشی در کنار سیستم عامل به روز آن می‌تواند تجربه‌ی زایدالوصفی را به کاربر منتقل نماید. 

ال‌جی G3 Beat دارای دو درگاه سیم کارت می‌باشد که هر دوی آن، در قاب پشتی جای داده‌ شده است. همچنین هر دو شیار این گوشی تنها از میکرو سیم (microSIM) پشتیبانی می‌کند. دست آخر ال‌جی از یک باتری 2540 میلی آمپر ساعتی برای G3 Beat به عنوان منبع تغذیه آ استفاده نموده که نسبت به G2 mini، 100 میلی آمپر ساعت افزایش پیدا کرده است.



سیستم عامل و نرم افزار

در چند وقت اخیر، شرکت ال‌جی همواره تمام سعی و تلاش خود را کرده تا گوشی‌های هوشمند سال 2104 خود را، از پایین رده گرفته تا پرچم‌دار، به جدیدترین و به روزترین نسخه‌ی سیستم عامل اندروید مجهز نماید. G3 Beat هم به هیچ عنوان از این قاعده مستثنی نبوده و به جدیدترین ورژن سیستم عامل شرکت گوگل، یعنی اندروید 4.4.2 مجهز شده است.

اما از معدود تغییرات به وجود آمده در نرم افزار ال‌جی G3 Beat نسبت به G2 mini، می‌توان به رابط کاربری جدید آن اشاره نمود. به واقع این اولین باری نیست که ما این رابط کاربری را در گوشی‌های کمپانی ال‌جی می‌بینیم. چرا که برای نخستین بار ال‌جی این رابط کاربری را در پرچم‌دار امسال خود یعنی G3 به کار برده بود. گفتنی است که ال‌جی در یک اقدام بسیار کاربر پسند، به کاربران خود قول داده تا رابط کاربری جذاب و جدید خود را برای تمام اسمارت فون های امسال خود ارائه نماید. بنابراین؛ اگر این قول ال‌جی در آینده محقق شود، دیگر تفاوت نرم افزاری چندانی بین دو گوشی G3 Beat و G2 mini وجود نخواهد داشت.

تغییر رابط کاربری در این گوشی شامل تغییر در طراحی آیکون‌ها، تغییر در نوار اعلانات (Notification)، والپیپرهای متنوع و بهبود در طراحی و ظاهر ویجت ها می‌باشد. 



همان طور که در عکس می‌بینید، آیکون‌های این گوشی کاملا تغییر پیدا کرده و تخت‌تر شده‌اند. همچنین این آیکون‌ها، حالت فانتزی‌تری به خود پیدا کرده‌اند تا جذاب بیشتری داشته باشند.

صادقانه بگوییم، هیچ امکان و قابلیتی جدیدی به نوار اعلانات G3 Beat نسبت به G2 mini اضافه نشده. در واقع ال‌جی در این بخش، تنها بر روی ظاهر و زیبایی آن کار کرده تا جلوه‌ی بهتری نزد کاربران داشته باشد. گزینه های دسترسی سریع به ابزارها، حالت دایره ای به خود گرفته‌اند و با فعال نمودن هر یک از آن‌ها، به رنگ آبی فیروزه ای در خواهند آمد. با فعال کردن QSLIDE APPS، یک ردیف در پایین دسترسی سریع پدیدار می‌شود.



این برنامه ها شامل Video، Internet، Phone، Messaging، Calendar، Email، File Manager، Calculator است که کاربران می‌توانند در هر برنامه و در هر جایی از گوشی که باشند، به سرعت به این برنامه ها دسترسی داشته باشند.

همچنین می‌توانید با کم رنگ‌تر کردن هر یک از این برنامه ها، آن را در پس زمینه، ثابت نگه دارید. در پایین این بخش نیز، دو نوار برای تنظیم نور نمایشگر و صدای تماس به چشم می‌خورد که قابل شخصی سازی می‌باشد.



همان والپیپری که ال‌جی برای صفحه‌ی قفل G3 به کار برده بود، برای این میان رده هم استفاده نموده. این تصویر به طور پیش فرض در صفحه‌ی قفل (Lock Screen) وجود دارد و با افکتی حباب گونه آنلاک می‌شود. همچنین کاربران می‌توانند از منوی تنظیمات، بنا به سلیقه‌ی خود، این افکت را تغییر دهند.

یکی از خلاهایی که در G2 mini وجود داشت و تبدیل به یک نقطه ضعف برای این گوشی شده بود، نبود چراغ اطلاع رسانی یا Notification بود. سابقا انتقادات زیادی در مورد گوشی‌های میان رده‌ی ال‌جی؛ مبنی بر نبود چراغ Notification وجود داشت. خوشبختانه این خلا در این گوشی برطرف شده و ال‌جی این چراغ را به G3 Beat اضافه نموده است. این چراغ در نوار بالایی صفحه نمایش و در کنار خروجی صدا مخفی شده و در هنگام شارژ شدن به رنگ قرمز در می‌آید. همچنین این چراغ در هنگام تماس دریافتی، تماس‌ها و پیام‌های از دست رفته و برنامه های دانلود شده، بنا به انتخاب شما فعال و یا غیر فعال می‌گردد. 

از آن جایی که هیچ دکمه‌ی لمسی خازنی‌ای در لبه‌ی پایین نمایشگر این گوشی وجود ندارد، بنابراین تمام کلیدها بر روی صفحه نمایش (On Screen) می‌باشد. در این قسمت، چهار گزینه‌ی "Back"، "Home"، "Multi-tasking" و " Switch SIM " جای داده شده‌اند.



حال ممکن است این سوال در ذهن شما پدیدار شود که کلید "Menu" در کجا قرار گرفته. در پاسخ باید بگوییم که با نگه داشتن کلید " Multi-tasking" این قابلیت فعال می‌شود و می‌توانید بر برنامه های در حال اجرا، مدیریت داشته باشید.

اما یکی از مشکلات بزرگی که در G2 mini وجود داشت و کاربران زیادی از این بابت به مشکل مواجه شده بودند، عدم وجود سنسور نور محیط بود. متاسفانه ال‌جی این سنسور را هم در G3 Beat نیاورده تا مشکل بزرگی که در G2 mini وجود داشت، در G3 Beat هم تکرار شود. البته همچنان ال‌جی یک راه جایگزین مناسب برای نبود این حسگر در گوشی‌های خود استفاده نموده و آن "Night Brightness" است. در این حالت کاربران می‌توانند تنظیم نماید تا گوشی در یک بازه‌ی زمانی مشخص، در یک میزان روشنایی قرار بگیرد تا میزان شارژ کمتری از باتری مصرف شود.

همان گونه که می‌بینید؛ منوی تنظیمات در این گوشی قابل نمایش به دو صورت "tab view" و "list view" است.

کلیدهای میانبر در این گوشی شامل، دکمه های کم و زیاد کردن صدا می‌باشد. با فعال کردن این قابلیت، می‌توانید با نگه داشتن کلید کم کردن صدا، برنامه‌ی دوربین و با نگه داشتن دکمه‌ی افزایش صدا، برنامه‌ی “QuichMemo” را فعال نمایید.



برنامه‌ی Guest mode هم دیگر تبدیل به یک برنامه‌ی جا افتاده در گوشی‌های هوشمند ال‌جی شده. همان طور که می‌دانید این حالت، این اجازه را به کاربر می‌دهد تا به راحتی و بدون هیچ دغدغه ای گوشی خود را در اختیار افراد مختلف، از جمله کودکان قرار دهد و اسمارت فون خود را با آن‌ها به اشتراک گذارد.



برنامه‌ی QuickMemo همانند گذشته کامل و بی نقص بوده. به وسیله‌ی این برنامه می‌توانید با دست خط خود و با ابزارهای مختلف به نوشتن بپردازید. همچنین اگر مایل بودید می‌توانید متن دلخواه خود را در هر فضایی این برنامه تایپ نمایید. علاوه بر این کاربران این گوشی قادر خواهند بود؛ فایل هایی از قبیل عکس، فیلم، موزیک و موقعیت جغرافیایی خود را در جای جای این برنامه قرار دهند.



فاصله‌ی حروف کیبورد این گوشی استاندار بوده و سبب شده تا درصد خطای کاربران در هنگام تایپ به حداقل برسد. اما قابلیتی که به کیبورد این گوشی اضافه شده، وجود اعداد 0 تا 9 در حالت پیش فرض می‌باشد. بدین معنا که این اعداد همیشه بر روی کیبورد حضور دارند و برای استفاده از اعداد، دیگر نیازی به رفتن به منوی اعداد نمی‌باشد.

همانند G2 mini که دارای فرستنده اینفرارد بود؛ ال‌جی، G3 Beat را هم به این سنسور مجهز نموده است. برنامه‌ی این سنسور هیچ تغییری نسبت به قبل نکرده و تنها می‌تواند سه دستگاه TV، Blu-ray player و DVD player را کنترل نماید.

قابلیت ناک کد (Knock Code) دیگر تبدیل به یک ویژگی جا افتاده در اسمارت فون های ال‌جی شده و ال‌جی این ویژگی را در تمام محصولات سال 2014 خود به کار برده است. به وسیله‌ی این ویژگی می‌توانید تنها با زدن دو تا هشت ضربه در چهار ربع مختلف صفحه نمایش این گوشی، قفل صفحه را باز نمایید. طبق تعریفی که خود گوشی کرده، می‌توانید از دو تا 8 ضربه استفاده نمایید؛ هرچه تعداد ضربات بیشتر باشد، امنیت گوشی شما هم بالاتر خواهد رفت. یکی دیگر از ویژگی‌های جالب این گوشی، قابلیت دابل ناک (Double Knock) است که پیش از این هم در پرچم‌دار سال 2014 این کمپانی دیده بودیم. با فعال کردن این ویژگی می‌توانید تنها با دو بار ضربه بر روی صفحه‌ی گوشی و در حالتی که صفحه خاموش است، آن را بیدار نماید. عکس این قضیه هم نیز صادق است. با دو بار ضربه بروی صفحه‌ی گوشی زمانی که در صفحه‌ی «لاک اسکرین» و یا «هوم اسکرین» هستید، می‌توانید صفحه را قفل نمایید. همچنین در هر برنامه و یا قسمتی از گوشی که باشید، می‌توانید با دو ضربه بر روی نوار بالایی صفحه نمایش، آن را قفل نمایید.



دوربین

همان طور که می‌دانید، همواره بین دو سازنده بزرگ تلفن‌های همراه کره ای رقابت شدید و تنگاتنگی وجود داشته و هنوز هم این رقابت به قوت خود پابرجا است. اگر به یاد داشته باشید سامسونگ Galaxy S5 mini، سه مشخصه‌ی اصلی S5 که حسگر اثر انگشت، حسگر ضربان قلب و گواهینامه ی IP67 بود، به خدمت داشت و سامسونگ با این کار خود خواست تا به همه ثابت کند که تمام مشخصه های کلیدی پرچم‌دار خود را در نسخه‌ی کوچک شده‌ی آن آورده و چیزی در S5 mini کم نگذاشته. ال‌جی هم برای این که از رقیب کره ای خود عقب نیفتد، برجسته‌ترین قابلیت G3 یعنی فوکوس خودکار همراه با لیزر را در این گوشی آورده تا در این زمینه همپای سازنده‌ی دیگر کره ای پیش رفته باشد. به کمک این قابلیت، از حسگری که سمت چپ لنز دوربین تعبیه شده، یک لیزر به سمت سوژه‌ی مورد رفته و به گوشی این امکان را می‌دهد تا عمل فوکوس با محاسبه‌ی فاصله بین گوشی و سوژه‌ی مورد نظر، در کسری از ثانیه انجام شود. دقیقا همان چیزی که در G3 دیدیم. ال‌جی G3 Beat مجهز به یک دوربین 8 مگاپیکسلی در قاب پشتی است که قادر خواهد بود تصاویری با کیفیت 3264 در 2448 پیکسل ثبت نماید. همچنین یک دوربین 1.3 مگاپیکسلی به عنوان دوربین دوم برای این گوشی در نظر گرفته شده. به نظر می‌آید که با محبوب‌تر شدن عکس‌های سلفی در بین مردم، کمپانی‌های سازنده‌ی تلفن همراه سعی در بهبود و بالا بردن کیفیت دوربین دوم محصولات خود دارند؛ جایی که سونی محصولی به نام اکسپریا C3 تولید می‌کند و ادعا می‌کند که این اسمارت فون، برترین گوشی برای عکاسی سلفی تا به کنون است. اما ال‌جی به همین 1.3 مگاپیکسل برای دوربین جلوی این گوشی بسنده نموده.



رابط کاربری برنامه‌ی دوربین این گوشی در عین سادگی و بی آلایشی، کاملا استاندارد بوده. در نوار بالایی این برنامه، پنج گزینه‌ی تنظیمات، Mode، تغییر وضعیت دوربین، وضعیت فلاش و گزینه‌ ای برای محو کردن ابزارهای دوربین به چشم می‌خورد. در نوار پایینی هم گزینه های گالری عکس‌ها، حالت عکس‌برداری و فیلم برداری و بازگشت به عقب وجود دارد.



به غیر از فشردن دکمه‌ی مجازی شاتر برای عکاسی سلفی، راه دیگری برای این کار وجود دارد و آن هم این که؛ ابتدا باید دست خود را در مقابل دوربین بگیرید تا دوربین دست شما را تشخیص دهد و یک باکس بر روی صفحه نمایش ظاهر شود. سپس با مشت کردن دست خود در مقابل دوربین، می‌توانید عکس سلفی خود را ثبت نمایید.



قابلیت فرمان صوتی برای ثبت تصاویر یا همان Cheese Shutter در G3 Beat هم آورده شده. به کمک این قابلیت می‌توانید تنها با گفتن کلماتی نظیر "Smile"، "Kimchi" و "LG" به گوشی هوشمند خود دستور دهید تا از سوژه‌ی مد نظر عکس بگیرد.

دوربین G3 Beat نسبت به G2 mini پیشرفت خوبی داشته. یکی از این بهبودها در زمان عکاسی در شب می‌باشد. به واقع با مقایسه‌ی دوربین این دو گوشی پی بردیم که دوربین G3 Beat در محیط‌های با نور کم، نور بهتری را دریافت می‌کند و نتیجتا می‌تواند عکس‌های به مراتب بهتری نسبت به G2 mini ثبت نماید. در شرایط نوری مناسب هم این گوشی، عکس‌های خوبی را می‌گیرد و میزان نویز تصاویر کم بوده و جزئیات به خوبی قابل تشخیص است.



حرف آخر

در نظر بسیاری از کاربران شاید این گونه به نظر رسد که G3 Beat تفاوت چندان زیادی با G2 mini نکرده است. اما از نظر ما، این تغییر نه چندان محسوس، هرگز نمی‌تواند اتفاق بدی برای G3 Beat محسوب باشد؛ چرا که G2 mini گوشی میان رده‌ی بسیار خوبی از سوی شرکت ال‌جی در سال پیش بود و حال؛ بار دیگر این اتفاق خوب در G3 Beat به وقوع پیوسته است. اما تفاوت بزرگ G3 Beat با نسل قبلی خود مربوط به طراحی و ظاهر و فوکوس لیزری آن می‌باشد. در حقیقت باید اقرار نماییم که تمام حسی که ما با G3 داشتیم، با G3 Beat هم تجربه کردیم و ما این اطمینان را به شما می‌دهیم که با در دست گرفتن G3 Beat حس در دست گرفتن یک پرچم‌دار را خواهید داشت.